Зима починається з «Крошок»

Виявляється, піснями можна зустрічати не тільки весну та літо, а й таку сувору пані, як зима. Саме так вже не перший рік робить пісенна родина «Крошок» та її керівник Лариса Крошка, радуючи глядачів цікавим репертуаром і своєю неповторною харизмою. От і цього разу охтирські вокалісти підготували нову програму «Зима починається з Крошок – 3», на яку чекали усі відвідувачі міського центру культури і дозвілля.
Кожен виступ, більшість з яких вдало поєднався з хореографією, відрізнявся бездоганним виконанням, сценічною культурою та яскравими костюмами. Чудові композиції емоційно й проникливо виконували солісти Євген Войченко, Олександра Черкашина, Валерія Бистрова, Анастасія Пуляк, Тетяна Кириченко, Софія Стовпівська та юний Артем Котенко.

Лауреат багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів – зразковий аматорський вокальний ансамбль «Крошки» у день свого виступу дарував любов і веселий настрій своїм землякам. Тож, якщо зима розпочалася піснями «Крошок», то їй не залишається нічого іншого, як бути лагідною і теплою до усіх нас.

Інформацію надано «КЗ Охтирський міський центр культури і дозвілля»