Зичимо плідної праці на благо України

5 грудня Буринщина віддавала належне представникам самоврядних органів – у Будинку ради відбулися урочистості, приурочені до Дня працівників місцевого самоврядування. Їх блискуче провела ведуча Олена Ларінцева.

Колег привітали депутат Сумської обласної ради Олександр Непочатов, голова Буринської районної ради Євгеній Рябоконь та голова Буринської районної державної адміністрації Василь Бойко. У своїх зверненнях до присутніх вони говорили про діяльність органів місцевого самоврядування району, їх значення в житті регіону, про результати змін у процесі децентралізації та побажали всім миру і добробуту.

«За багаторічну сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування» очільники району нагородили почесними грамотами кращих представників народовладдя.

Гарний настрій учасникам урочистого зібрання створили виступи аматорів сцени районного будинку культури – Вячеслава Мазнова, Андрія Козиря, вокального сімейного дуету «Калинові сестри» та народного аматорського фольклорного колективу «Співаночка» (керівник Катерина Ігнатенко).

Фіналом урочистостей стали побажання від самодіяльних артистів району працівникам місцевого самоврядування, де вони зичили миру, родинного затишку, натхнення та ініціативності, плідної праці на благо України.

Інформацію надано Буринським районним будинком культури