«Зоряний шлях 2020»

На Кролевеччині відбувся районний вокальний онлайн-конкурс «Зоряний шлях». Талановиті вокалісти заявили про свій співочий талант цього року на інтернет просторах, через своєрідне відео звернення. Стрічка новин майоріла яскравими барвами літа в прекрасному поєднанні з дзвінкою українською піснею. В своїх перших відеокліпах юні артисти рекламували свої вокальні здібності в різних локаціях, враховуючи умови карантинних обмежень.

Мальовнича природа кролевецького краю дуже вигідно й естетично підкреслювала дзвінку пісню розмаїтими пейзажами. Творчий потенціал учасників конкурсу в повній мірі розкрився в їх відеороликах. Компетентне журі та підписники сторінки Кролевеччина Культурна високо оцінили старання юних дарувань. Переможців було відзначено дипломами, пам’ятними статуетками, солодкими призами та окремою нагородою від голови Кролевецької Районної Ради Віктора Бика. Всі учасники надзвичайно талановиті, молоді та яскраві. Організатор, яким став сектор культури, молоді та спорту Кролевецької районної державної адміністрації, дякує всім хто взяв участь у конкурсі і бажає творчої наснаги, адже хто пісню від душі співає, той журбу проганяє.

Матеріали надано комунальним закладом «Районний будинок культури» Кролевецької районної ради