«Живи та міцній, наша юна Державо!»

День Конституції України – це державне свято щорічно відзначається на честь ухвалення Конституції незалежної України. Основний Закон держави був ухвалений 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання.

З нагоди 25-ї річниці Конституції України у комунальному закладі «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради 25 червня відбувся святковий концерт. Своїми яскравими виступами та запальними піснями порадували глядачів солісти Катерина Кармазіна, Ольга Єлдунова, Віолета Залозна, Олена Лапченко, Лідія Харитоненко, Світлана Жидкова  та народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Поліські зорі». Шквал емоцій викликами виступи дітей: Андрія Хімінца, Софії Московко та колективу «Зірочки Полісся».

Щиро вітаємо з Днем Конституції! Ми пишаємося нашою країною  і з гордістю відзначаємо це державне свято!

Матеріали надано Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради