Запалали вогні на головній ялинці Буринщини

18 грудня на центральній площі Бурині відбулося веселе свято відкриття ялинки, яке організувала Буринська міська рада. Театралізовану частину свята підготував творчий колектив районного будинку культури. В програмі взяли участь юні актори зразкового аматорського театру (керівник Вікторія Рябоконь), учасники зразкового аматорського ансамблю танцю «Перлина» (керівник Олена Ларінцева) та солістка районного будинку культури Яна Глова.

Традиційно дітлахів та дорослих зі святом привітав голова Буринської міської ради Віктор Ладуха, а вогні на ялинці разом з дітлахами та своїми помічниками запалив святий Миколай.

Звичайно, святковий настрій був би ще святковішим, якби біля ошатної ялинки рясніли маскарадні маски, а не маски індивідуального захисту, але реалії сьогодення виявляються сильнішими за наші бажання. Та все ж усміхнені дитячі личка випромінювали позитив, адже настрій малечі додавали вітання від святого Миколая, казкових героїв, красуні-ялинки та задоволення від солодких подарунків, які в кошик Миколаю поклала міська рада.

Матеріали надано КЗ Буринської районної ради «Буринський районний будинок культури»