Заклади культури готуються підвести підсумки роботи за рік

17 грудня в комунальному закладі Буринської районної ради «Буринський районний будинок культури» відбувся щорічний семінар-тренінг для працівників клубних закладів району по підготовці річної статистичної звітності.

Роботу семінару розпочала директор районного будинку культури Лариса Устинова, яка проаналізувала діяльність районного будинку культури та закладів культури району за рік і, зокрема, більш детально розповіла про роботу в умовах карантину. Приємною місією для Лариси Віталіївни стало вручення подяк від Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтва та Буринської районної державної адміністрації за участь у відеопроєкті «Захисникам. У молитвах і піснях» народному аматорському вокальному ансамблю народної пісні «Пісківчанка» Пісківського сільського будинку культури (керівник Любов Сєрик).

Продовжила роботу семінару провідний методист районного будинку культури Олена Ларінцева тренінгом з підготовки річної статистичної звітності, під час якого приділила значну увагу питанню застосування нових форм роботи клубних закладів під час карантину. Присутні отримали бланки документації для річної звітності.

Матеріали надано КЗ Буринської районної ради «Буринський районний будинок культури»