«За честь! За волю! За народ!»

День захисників і захисниць України святкують щорічно 14 жовтня упродовж уже шести років на день Покрови Пресвятої Богородиці, разом з Днем Українського козацтва. Свято було започатковано з метою «вшанування мужності і героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві і в підтримку ініціативи громадськості».

Тож, напередодні цього величного свята, 13 жовтня у комунальному закладі «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради вшановували тих, хто боронить та оберігає нас та нашу державу. Зі сцени прозвучали вітання та слова подяки нашим героям, яким були вручені грамоти. У цей день вшанували пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за наше мирне небо.

Програма концерту була досить різноманітною: сольні пісні, дуети, тріо та хореографічні номери. Урочистий захід розпочався авторським віршем Галини Майорової «Захисники країни» у виконанні Олексія Кармазіна та піснею «Солдат України», яку подарувала глядачам Віолета Залозна. Присутні мали змогу насолодитись творчістю артистів-аматорів, у виконанні яких лунали ліричні, патріотичні, українські народні та естрадні пісні.

Бажаємо захисникам нашої держави гарного настрою, гармонії й злагоди у сім’ях, а головне – мирного неба. Завжди залишайтеся надійною опорою для своєї родини та всього українського народу. І хай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

Матеріали надано комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради