З Україною в серці

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го року. Це був дуже важкий іспит для нашої країни, але українці продемонстрували свою європейськість, гідність та прагнення до свободи.

Фахівцями комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради було створено відео, в основі якого лягла пісня Злати Огнєвіч «Запали вогонь» у виконанні Лідії Харитоненко. Любов до батьківщини розпалює вогонь у серці кожного українця, а страшні події тих років, горять пекучим полум’ям у душі кожного з нас. Відео викладене на сторінці facebook, за посиланням: https://www.facebook.com/rbk.sbuda/

Матеріали надано комунальним закладм «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської