З Незалежністю вітаємо тебе, Україно!

24 серпня Україна відзначила 30-у річницю Незалежності. По всій країні відбулась низка заходів, об’єднаних гаслом «Ти у мене єдина». Цей ювілей – не просто святкування чергової річниці проголошення держави, а уособлення сили духу, стійкості у боротьбі за цінності та свободи нашого народу.

Дуже символічно, що усе це здатна передати українська пісня. Саме тому, учасники аматорської творчості Попівської сільської територіальної громади підготували святковий концерт до Дня Незалежності України, який відбувся у Попівському сільському будинку культури-філії. У виконанні кращих аматорів сцени – Ірини Шевченко, Ігоря Карнауха, Карини Бруяк, Олександра Челишева, Ярослава Йотки, Івана Кубишки, Катерини Саббатовської, Тетяни Новак, гурту «Мрія», жіночого тріо Попівського сільського будинку культури-філії, чоловічого тріо Дептівського сільського будинку культури-філії та фольклорного колективу Кузьківського сільського будинку культури-філії лунали патріотичні композиції.

Чудові вокальні номери не залишили нікого байдужими. Глядачі віддячили артистам гучними оплесками.

Матеріали надано Комунальним закладом «Центр культури, дозвілля та спорту» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області