«З добром у серці»

У рамках акції «З добром у серці» самодіяльні артисти Лебединського районного будинку культури провели благодійні концерти на підтримку Віталіни Павленко з села Штепівка.

11 та 12 грудня такі концерти відбулися у Голубівському та Штепівському сільських будинках культури. Звертаючись до присутніх у залах, директор Лебединського районного будинку культури Світлана Маригіна та Штепівський сільський голова Олександр Великодний зворушливо розповідали про те, наскільки важливо бути чуйними до чужого горя та біди, як важливо додати у життя людини хоч краплинку тепла і віри у майбутнє, підтримувати тих, хто потребує допомоги.

Жителі села Голубівка та Штепівка перейнялися проблемою Віталіни та відгукнулися підтримати її, активно долучившись до акції.

У свою чергу самодіяльні артисти районного будинку культури з великою відповідальністю та майстерністю проводять благодійні концерти, тож представили глядачам нову тематичну концертну програму. У благодійному концерті взяв участь Едуард Кужель (людина з особливими можливостями) та аматори сцени: Марина Зініна, Світлана Маригіна, Ірина Балаба, Любов Лєгун, Микола Корсун, Микола Холодяй, Сергій Касьянов, Валентин Масюк. Кожен концертний номер глядачі зустрічали бурхливими оплесками, підспівували та навіть підтанцьовували.

Кошти, що були зібрані під час благодійних концертів, були передані рідним хворої дитини.

Матеріали надано відділом культури і туризму Лебединської районної державної адміністрації