«З Днем народження, місто моє!»

Щороку, 5 вересня, мешканці міста Середина-Буда, яке 78 років тому було визволено від фашистських загарбників, святкують День міста. У цей день серединобудці низько схиляють голови перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддають данину поваги й шани визволителям рідної землі, а їхні серця наповнюються гордістю за земляків та всіх жителів цього чудового міста.

Цього року це особливе свято відбулося весело та гамірно. Мешканців та гостей міста вітали: голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген; голова Шосткинської районної ради Вікторія Сокол; помічник народного депутата України Андрія Деркача, депутат Сумської обласної ради, голова Сумської обласної організації ПП «Наш Край» Валентин Добров. Вони побажали всім присутнім міцного здоров’я, добробуту, процвітання та мирного неба над головою.

Комунальний заклад «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради підготував святковий концерт «З Днем народження, місто моє!», який розпочався піснею «Сумщина» у виконанні народного аматорського вокального жіночого ансамблю «Поліські Зорі». Свою творчість присутнім дарували наймолодші учасники концерту, які зарядили всіх своєю енергією, чудовими піснями та танцями. Це ансамбль «Сузір’я» Комунального закладу «Середино-Будський центр дитячої та юнацької творчості», шкільний танцювальний колектив «Глорі» опорного Середино-Будського загального закладу середньої освіти №1 та «Зірочки Полісся» Комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради. Гучними оваціями глядачі зустрічали аматорів Середино-Будської сцени: Тетяну Приходько, Анну Метліцьку, Ольгу Єлдунову, Андрія Божченко, Олену Лапченко. На свято були запрошені гості з міста Дружба, які вже не перший раз радують нас своїми запальними номерами. Присутні із великим задоволенням приймали участь у вікторині на знання історії свого краю.

В цей вечір центральна площа міста була наповнена енергією та запалом талановитих людей громади. А далі на серединобудців чекав сюрприз – виступ зіркових гостей із столиці України.

Матеріали надано Комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради