Вир вселенського сміху панував у Миколаївській сільській територіальній громаді

6 квітня в актовій залі Миколаївського сільського будинку культури Миколаївської сільської територіальної громади відбулось засідання комісії щодо визначення переможців Онлайн фестивалю-конкурсу гумору, сатири та вселенського сміху «Миколаївська мітла».

Конкурсні відеороботи учасників цього року оцінювали: керуюча справами Миколаївської сільської ради Світлана Бідненко (голова комісії), фахівець Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтв Дарина Осадча, начальник відділу культури та роботи з молоддю Миколаївської сільської ради Світлана Родя, секретар Миколаївської сільської ради Вікторія Непийвода та спеціаліст відділу культури та роботи з молоддю Миколаївської сільської ради Ростислав Хвостенко.

Особливість цьогорічного фестивалю-конкурсу «Миколаївська мітла» – новий онлайн формат його проведення, що дозволило, навіть в умовах карантинних обмежень, талановитим виконавцям з усієї Миколаївської громади взяти в ньому участь. Крім того, до фестивалю-конкурсу долучилися й аматори Токарівського сільського будинку культури Бездрицької сільської територіальної громади.

Загалом в Онлайн фестивалі-конкурсі гумору, сатири та вселенського сміху «Миколаївська мітла» взяли участь 44 учасники, серед яких за результатами роботи комісії визначені переможці.

Номінація «Окремі виконавці» 9-12 років

I місце здобув Ілля Ткаченко (учасник гуртка художнього читання Токарівського сільського будинку культури Бездрицької громади);

II місце поділили між собою Серафима Кондрахова, Марина Несвіт (учасниці гуртка художнього читання Токарівського сільського будинку культури) та Софія Марченко (учасниця гуртка художнього читання Руднівського сільського клубу Миколаївської громади).

Номінація «Окремі виконавці» 20 років і старше

I місце за рішенням комісії здобула Лідія Бутенко – аматор Постольненського сільського клубу. Другою стала Олена Дем’яненко – бібліотекар Кровненської сілської бібліотеки, а почесне ІІІ місце посів  Віктор Глумов – аматор Руднівського сільського клубу.

У номінації «Колективне виконання» 13-16 років перемогу здобули колектив «Останні герої» Кекинського об’єкту дозвіллєвої роботи), другими стали учасники гуртка художнього читання Руднівського сільського клубу

Серед колективів, учасниками яких є талановиті аматори віком від 20 років і старше кращими визнано учасників клубу «Натхнення» Руднівського сільського клубу. Друге місце посіли учасники драматичного гуртка Миколаївського сільського будинку культури. Тріо «Три в одному» Кровненського закладу загальної середньої освіти I – III ступеню здобули третє місце.

Окрім переможців, подяки та цінні призи отримали всі учасники Онлайн фестивалю-конкурсу гумору, сатири та вселенського сміху «Миколаївська мітла» 2021.

Спеціальними Дипломами відзначені учасники категорії «Співаний гумор», яка в конкурсній програмі не оцінювалося.

Так жіночий ансамбль «Токаряночка» Токарівського сільського будинку культури Бездрицької територіальної громади отримав спеціальну нагороду «Токарівські «секс-бомби». Відзнаку «Завзяті холостяки» здобули чоловічий склад ансамблю «Мальви» Лікарського сільського клубу, а жіночий дует Постольненського сільського клубу відзначений дипломом «Чарівні постольняночки».

Організатори щиро дякують усім за участь в Онлайн  фестивалі-конкурсі гумору, сатири та вселенського сміху «Миколаївська мітла» та сподіваються на подальшу творчу співпрацю задля пропаганди, розвитку та популяризації сучасної творчості в жанрі гумору та сатири.

Інформацію надано відділом культури та роботи з молоддю Миколаївської сільської ради