Вшануймо пам’ять кожного

9 травня – пам’ятна дата для кожного українця. В цьому році ми відзначаємо 76 річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Напередодні цієї події учні опорного Середино-Будського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 у супроводі фахівця комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради Людмилою Михайлюк та класних керівників Ларисою Шаматульською та Тетяною Головко відвідали Меморіальний комплекс «Братська могила воїнів-визволителів, партизанів, жертв фашизму та пам’ятник воїнам-землякам» в парку «Мирщина».

З розповіді учні дізналися про окупацію нашого міста та району, про партизанську боротьбу проти нацизму, про страшне лихо, яке довелося пережити нашим землякам. Наприкінці екскурсії всі діти разом з дорослими вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та покладанням квітів до вічного вогню.

Матеріали надано Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради