Вітаємо жінку – мудру, лагідну, прекрасну!»

Все найсвітліше, що є у нашому житті – радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Тому 8 березня – по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

Напередодні 8 Березня у КЗ ЦКП «Великописарівський будинок культури» Великописарівської селищної ради, відбулися урочистості та святковий концерт «Вітаємо жінку – мудру, лагідну, прекрасну!». Цей день був цілком присвячений найпрекраснішій половині нашого суспільства – жінкам.

Представниць прекрасної статі привітав зі святом секретар Великописарівської селищної ради Володимир Леонов. Він висловив вдячність жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі і вдома та побажав міцного здоров’я, жіночого щастя та сімейного благополуччя.

Із прекрасним і сонячним днем усіх жінок вітали аматорський вокальний ансамбль «Зорецвіт», солісти будинку культури, вихованці дитячої музичної школи та будинку дитячої та юнацької творчості. Працівники культури і аматори сцени подарували глядачам справжнє свято.

Матеріали надано КЗ ЦКП «Великовський будинок культури» Великописарівської селищної ради