Вітаємо з 30-ю річницею Незалежності України!

Незалежність для нас – українців це передусім нові можливості та торжество прав людини. Боротьба за незалежність триває й нині. Українці змушені захищати від агресії територіальну цілісність і суверенітет своєї держави. Це боротьба не лише за людей і територію, а й за право бути собою, самим вирішувати, як жити і яке майбутнє обирати.

Сильна та вільна українська держава, активне й відповідальне громадянське суспільство та потужні збройні сили – це те, що гарантує всім українцям гідне майбутнє. Роки незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як держава, здатна утверджувати демократичні цінності, відстоювати свободу, гідність та розмаїття, захищати свій суверенітет і цілісність.

Долучилися до святкування 30-ї річниці Незалежності України організації та установи, небайдужі громадяни міста Кролевець, які доклали свої вміння, творчість, креатив та таланти, облаштували чудові тематичні локації під єдиним гаслом «Новий день над Україною», провели спортивні змагання та майстер-класи, підготували чудові подарунки.

Матеріали надано Центром культури Кролевецької міської ради