Відкриття Новорічної ялинки у Михайлівці

18 січня у селі Михайлівка відбулося святкування Дня Святого Миколая та відкриття Новорічної ялинки. На святі були присутні почесні гості: голова Лебединської міської об’єднаної громади Олександр Бакликов, директор ТДВ «Племзавод «Михайлівка» Микола Зеленський, староста села Михайлівка Іван Заєць, які привітали всіх присутніх з одним із найсвітліших християнських свят, що дарує радість, веселощі, передчуття казки, а також побажали, щоб Святий Миколай приніс злагоду і щастя кожному присутньому та всій Україні.

Упродовж свята відбулися: розіграш безпрограшної лотереї від СТОВ «Промінь» (директор Євгеній Коваленко); виступи учасників аматорської творчості села; нагородження переможців та учасників конкурсу на виготовлення ялинкових іграшок серед вихованців дитячого садочка «Орлятко» та учнів Михайлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Справжньою окрасою свята став святковий феєрверк від голови фермерського господарства «Спас АГРО» та депутата Сумської обласної ради Віталія Зеленського.

Матеріали надано відділом культури, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації