Відкриття «Активного парку»

29 вересня у Середино-Будській громаді відбулося урочисте відкриття спортивного майданчику, адаптованого під «Активний парк».

«Активні парки» – це один із проектів, який входить до загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Головна мета – зробити спорт доступним для всіх як для жителів великих міст, так і малих населених пунктів кожної області, які могли без спеціальної фізичної підготовки займатися виконанням комплексів фізичних вправ.

Відкриття нової зони для відпочинку та розваг відбулося за участю: голови Шосткинської районної державної адміністрації Оксани Тарасюк, голови Шосткинської районної ради Вікторії Сокол та виконуючої обов’язки начальника управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Середино-Будської міської ради Тетяни Калістратової.

Закликаємо дітей та дорослих відвідати «Активний парк» і обрати ту програму занять за допомогою QR-коду, яка є ближчою саме для вас.

Бажаємо всім мешканцям громади міцного здоров’я та спортивних досягнень!

Матеріали надано комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля»