Відкрито «Зоряний шлях» для майбутніх зірочок

На Кролевеччині відбувся вокальний конкурс талановитої молоді «Зоряний шлях». Хочемо подякувати працівникам клубних закладів сіл Спаське, Тулиголове, Алтиновка, Лапшине, Камінь, Мутин, Реутенці, Бистрик, Дубовичі за активну участь та сприяння в підготовці учасників. До складу почесного журі конкурсу увійшли: заслужений працівник культури України, голова журі Ніна Патлах; заступник директора Центру культури Кролевецької міської ради, заслужений працівник культури України Наталія Сіра; директор мистецької школи Кролевецької міської ради, заслужений працівник культури України Ірина Грабчук; вчитель музичного мистецтва Кролевецького ліцею №3 Альона Люліна; вокаліста, переможниця всеукраїнських конкурсів Олена Бур.

Перемогу здобули: у І віковій категорії: номінація «Соло»: Анастасія Велесь – І місце; Олеся Стожок та Анастасія Озьоріна – ІІ місце; Поліна Сокольник та Анастасія Часніковська – ІІІ місце; номінація «Дует»: Софія Петруня та Данило Геребен – ІІ місце; номінація «Тріо»: Марія Лисоконь, Анастасія Велесь та Олеся Стожок – І місце.

У ІІ віковій категорії: номінація «Соло»: Катерина Грицун та Діана Говійна – І місце; Тетяна Сіра та Максим Сірош – ІІ місце; Оксана Богданова та Тетяна Дамницька – ІІІ місце; номінація «Дует»: Анна Коноваленко та Рима Мотчана – ІІ місце; Дар’я Макарова та Анастасія Макарова – ІІІ місце; номінація «Тріо»: Катерина Грицун, Тетяна Сіра, Діана Говійна – І місце; Інна Михалко, Софія Дорога та Юлія Ходонович – ІІ місце.

У ІІІ віковій категорії: номінація «Соло»: Наргіза Мурсалова – І місце; номінація «Дует»: Матюх Маргарита та Кудіна Іванна – І місце. Гран-Прі конкурсу отримала Дарина Рубан.

Матеріали надано відділом культури і туризму  Кролевецької міської ради