«Від ДО – до СІ», або семінар-тренінг

10 липня, відповідно до планів роботи відділу культури, спорту та туризму Білопільської міської ради, комунального закладу Білопільської міської ради «Білопільський міський будинок культури», методичною службою був проведений семінар-тренінг з вокального мистецтва для клубних працівників громади. Відкрила навчальний захід та привітала присутніх начальник відділу культури, спорту та туризму Білопільської міської ради Лариса Зарко.

Сьогодні працювати в умовах карантину важко, але працівники культури намагаються відшуковувати та урізноманітнювати нові форми і методи роботи та втілювати їх у життя. Так під час семінарського заняття були надані методичні та практичні поради щодо розвитку вокального жанру в клубних закладах і роботи аматорських колективів на період карантину.

Методист з розвитку аматорської творчості Тетяна Недайвода провела тренінг «Особливості підготовки співака-аматора до виступу» та презентувала присутнім відео-лекції з естрадного вокалу «Я та мій вільний голос» за участі директора комунального закладу Сумської обласної ради «Сумський обласний науково-методичний центр культури і мистецтв» Євгенії Бистрицької. Методист з клубної роботи та відродження Ірина Нагорна надала методичні рекомендації щодо участі аматорських колективів, окремих виконавців громади у міському онлайн-фестивалі аматорської народної творчості «Білопільські зорі» та підбила підсумки семінару.

Під час заходу присутні отримали репертуарний та відео-матеріали для роботи аматорських колективів закладів культури Білопільської ОТГ.

Матеріали надано відділом культури, спорту та туризму Білопільської міської ради