Вічна пам’ять та слава Героям!

29 серпня на території Білопільської громади відбулися меморіальні заходи з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Зокрема, у Білопіллі біля меморіалу «Алея Слави Героїв АТО» було оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання та проведено патріотичну акцію «Вічна пам’ять та слава Героям!». Вшанувати пам’ять полеглих воїнів прийшли учасники антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил, представники влади, державних установ, підприємств та організацій, військові, молодь та громадськість міста.

Хвилиною тиші вшанували всіх воїнів, які загинули в боротьбі за незалежність України, серед яких – 14 жителі Білопіллльщини. Панахиду за загиблими та померлими від ран захисниками України відслужив благочинний Білопільського району Української православної церкви Київського патріархату протоієрей Петро Савонік.

На знак вічної поваги до подвигу борців за українську незалежність присутні до меморіального комплексу поклали квіти, а до меморіальних дошок загиблих учасників АТО, розміщених на Алеї Слави – стилізовані вінки.

Низький уклін і подяка воїнам, які захищали рідну землю!

Честь і слава Героям! Вічна та світла їм пам’ять!

Матеріали надано відділом культури, спорту та туризму виконавчого комітету Білопільської міської ради