Весняний букет для коханих

5 березня у Середино-Будському районному будинку культури відбувся урочистий захід та святковий концерт до Міжнародного жіночого дня – «Весняний букет для коханих».

Від народного депутата Андрія Деркача, районної державної адміністрації та районної ради були вручені подяки жінкам, які проявили себе в громадському, професійному, житті суспільства.

Розпочався святковий захід відеозверненням чоловіків нашого міста та піснею «Букет моїх пісень» у виконанні Олени Макаренко. Концертна програма була різноманітною. Для героїнь свята виступали колективи та солісти-вокалісти районного будинку культури. Звучали пісні про мам, бабусь, весну та кохання. Учасники драматичної студії «Асорті» та театральний гурток «Дивна скарбниця» дивували своєю творчістю та підняли настрій всім присутнім веселими театральними мініатюрами. Запальні танці подарував глядачам танцювальний колектив «Радість» центру дитячої та юнацької творчості. Закінчився концерт на мажорній ноті – ведучі закликали чоловіків обдаровувати жінок увагою не тільки в цей святковий день, а й щодня.

Концерт відбувся немов на одному подиху і залишив неймовірні враження та гарний весняний настрій у глядачів.

Інформацію надано методичним кабінетом Середино-Будського районного будинку культури