Весняні мотиви

13 березня в Бурині біля будинку культури відбулася щорічна, вже традиційна, весняна виставка домашніх тварин, декоративних і домашніх птахів та іншої живності. Під час проведення виставки тваринники мають нагоду обмінюватися досвідом, а відвідувачі – помилуватися вуханями, пір’ястими красунчиками, гризунами, пухнастиками, а також придбати котрогось з них для свого господарства.

Під час проведення виставки творчі колективи Буринського будинку культури подарували присутнім концертну програму «Весна іде, красу несе!». Ведуча концерту Вікторія Рябоконь вітала краян з початком весни і після кожного привітання запрошувала до мікрофону наступних виконавців. В святковій програмі взяли участь народні аматорські колективи: ансамбль «Троїсті музики» (керівник Світлана Головко), фольклорний колектив «Співаночка» (керівник Катерина Ігнатенко), вокальний чоловічий ансамбль (керівник Андрій Козирь), вокальний жіночий ансамбль «Надія» (керівник Лариса Устинова), а також зразковий аматорський ансамбль «Шкільні роки» (керівники Наталія Сомова та Світлана Головко), солістка Наталія Ганькіна та вокальний сімейний дует «Калинові сестри» у складі Наталії Сомової та Світлани Головченко.

На жаль, зібрати людей цього року на масові святкування Масниці завадили тимчасові обмеження. Але й ця перешкода не стала на заваді гарному настрою.

Матеріали надано комунальним закладом Буринської міської ради «Буринський будинок культури»