Великописарівщина вітає трудівників сільського господарства

Так уже повелося, що українське село більше працює, а не святкує. Але щороку у третю неділю листопада країна відзначає день сільських трудівників – світле свято хліборобів, працівників-аграріїв. Все змінюється в цьому світі, а сільська праця, як і раніше, необхідна всім і кожному, адже трудівники в сфері сільського господарства не тільки працюють на землі, вони продовжують традиції українського народу – передають дітям і онукам прадавню науку вирощувати і берегти хліб.

Голова Великописарівської районної державної адміністрації Сергій Думчиков та голова районної ради Дмитро Сипко нагородили кращих працівників сільського господарства району. Наразі ситуація з пандемією COVID-19 нашій країні має досить складний характер, тому творчі привітання з Днем працівників сільського господарства України відбулися в дистанційному форматі (в соціальній мережі Facebook на сторінці «Великописарівський районний будинок культури»: https://fb.watch/1PmQXX5yfK/). Концертна програма складалася із виступів колективів районного будинку культури: аматорського народного вокального ансамблю «Зорецвіт», чоловічого та жіночого вокальних ансамблів, юних учасників циркового колективу «Дружба» та окремих виконавців.

Матеріали надано Клмунальним закладом Великописарівської районної ради Великописарівський районний будинок культури