Вечір пам’яті Кузьми Скрябіна

30 січня в Лебединському районному будинку культури вперше відбувся вечір пам’яті відомого українського музиканта Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка), лідера гурту «Скрябін». Його пісні розтоплюють найхолодніші серця, вражають своєю чесністю і прямотою. На захід зібралися люди, які віддали шану співаку – кумиру, відданому патріоту, талановитому музиканту і просто справжній Людині.

Зі сцени лунали пісні «Скрябіна» у виконанні артистів Лебединського районного будинку культури: Марини Зініної, Ірини Балаби, Миколи Холодяя, Сергія Касьянова, Любов Лєгун, Світлани Маригіної, Катерини Волкової, Валентина Масюка, а також талановитих людей Лебединщини – Едуарда Кужеля, Дмитра Водоп’янова, Олени Листопад, Юрія Гляненка, Алли Дятленко, Руслана Тертишного.

Приємним сюрпризом для глядачів стали авторські твори Дмитра Водоп’янова з піснею «Дельфін» та Оксани Мороз з віршем про героя вечора пам’яті – Кузьму Скрябіна.

На мультимедійному екрані демонстрували відеокліпи і фотографії, які були зроблені ще за життя Кузьми. Чутливе виконання пісень, цікаві моменти з життя Андрія Кузьменка, цікаві інтерв’ю створили неймовірну атмосферу в залі. Глядачі не тільки переглядали концертні номери, а й з великим задоволенням підспівували артистам.

У фоє районного будинку культури керівником любительського об’єднання «Творчий простір» Сергієм Семеновим було представлене унікальне безалкогольне шоу авторських напоїв.

Матеріали надано відділом культури і туризму Лебединської районної державної адміністрації