Вчимося планувати та звітувати

Питання підготовки до здачі річної статистичної звітності за 2019-й рік та основні аспекти планування роботи на 2020-й рік у закладах культури Роменщини було розглянуто на черговому семінарі, що відбувся 6 грудня в приміщенні відділу культури Роменської районної державної адміністрації.

Начальник відділу культури Світлана Момот поінформувала про впровадження нових нормативно-правових актів у сфері культури. Завідувач організаційно-методичним відділом комунального закладу «Роменський районний організаційно-методичний центр культури і мистецтв» Надія Потій деталізувала для присутніх методику здачі первинної річної державної звітності сільськими клубними закладами та оприлюднила графік звітування. Провідний методист організаційно-методичного центру Катерина Карпенко розповіла про основні напрямки планування роботи клубних закладів на наступний рік. Заступник директора комунального закладу «Роменський районний організаційно-методичний центр культури і мистецтв» Володимир Мельник ознайомив з аспектами звітної документації по технічній базі та щодо правил дотримання пожежної безпеки.

Учасники семінару отримали пакет документальних, методичних та сценарних матеріалів (в електронному вигляді).

Інформацію надано відділом культури Роменської районної державної адміністрації