В закладах культури Річківської громади відзначили День батька

З метою створення і розвитку сприятливих умов зі зміцнення інституту сім’ї як основи суспільства і визнання на державному рівні ролі батька у виховному процесі дітей, у 2019 році в Україні було затверджене нове державне свято День батька.

З нагоди цього свята заклади культури Річківської громади підготували низку тематичних заходів. Так. працівники та юні аматори Річківського та Коршачинського будинків культури в соціальній мережі Facebook в групі «Культура Річківського краю» розмістили онлайн-вітання «Святкуємо День батька», які можна переглянути за посиланнями: https://www.facebook.com/100009188698656/videos/2625014434481487 та https://www.facebook.com/100028341424887/videos/564696717818371.

В бібліотеках громади були оформлені тематичні книжкові виставки «Читаємо разом з татом», вуличні фотовиставки «Мій тато – захисник» та віконні виставки дитячих малюнків «Мій тато – сильний, смілий, дорогий…».

Бути гарним батьком – найбільш відповідальна і потрібна робота в житті чоловіка. Стати прикладом для сина і добрим чарівником для дочки. Навчити, розповісти, захистити, пояснити і зробити все це з любов’ю і терпінням – таке може тільки тато. Тож вітаємо достойних батьків, пишаємося ними і бажаємо  щастя та здоров’я!

Матеріали надані відділом культури виконавчого комітету Річківської сільської ради