Усією громадою відсвяткували 365-річчя села Озаричі

Кожна людина з великою любов’ю і душевним теплом згадує те місце, де вона народилась, де пройшло її  дитинство. І хоча місцевих жителів у Озаричах залишилось небагато, але на свято тут зібралися і ті, хто народився і виріс та пам’ятає про своє рідне село, і ті хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди.

Учасники аматорської творчості Попівського та Чорноплатівського сільських будинків культури-філій, Вирівського сільського клубу-філії підготували для жителів села та гостей яскраву концертну програму. Аматори сцени з трепетом і любов’ю виконували пісні та з великою вдячністю зверталися до селян, а жителі та гості села гучними оплесками дякували виконавцям.

Місце проведення було прикрашене роботами місцевої майстрині Анастасії Перепелиці. Захоплююче бульбашкове шоу створило гарний настрій маленьким жителям села та гостям.

Усі бажаючі мали можливість посмакувати на свіжому повітрі юшкою та різними смаколиками. Щасливі посмішки на обличчях учасників свята стали справжньою нагородою для організаторів.

Матеріали надано Комунальним закладом «Центр культури, дозвілля та спорту» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області