«Україна – це ми»

До дня Незалежності України та дня міста Охтирка був оголошений патріотичний онлайн-конкурс відеороликів «України – це ми», в якому взяли участь також і творчі колективи комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля».

У першій віковій категорій І місце здобув Артем Котенко – соліст зразкового вокального ансамблю «Крошки» (керівник Лариса Крошка). ІІ місце отримав дует зразкового вокального ансамблю «Крошки» (керівник Лариса Крошка) Віра Івженко та Артем Котенко (автор відеороликів Максим Гусько). У третій віковій категорії: І місце отримав соліст та керівник народного аматорського вокального ансамблю «Лілея» Олександр Тарабан (автор відеороликів Олександр Тарабан); ІІ місце – народний аматорський вокальний ансамбль «Барви» (керівник Ольга Ходунай, автор відеороликів Ілона Мельник); ІІІ місце – народний аматорський ансамбль української пісні «Калина» (керівник Катерина Макаренко) (автор відеороликів Володимир Бейзим, Ігор Макаренко).

Ми пишаємося нашими учасниками аматорської творчості. Вітаємо їх з перемогами! Так тримати!

Інформація надана комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля»