«У світі чарівної книги»

Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. І хоча сучасних дітей все більше поглинає Інтернет та гаджети, ми – дорослі повинні ще з дошкільного віку виховувати у дітей любов до книги, бережне до їх ставлення, розвивати художній смак. Саме бібліотека допомагає залучати дітлахів до читання книжок.

З цією метою 24 червня діти пришкільного відпочинкового табору «Світанок» опорного Середино-Будського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 разом з працівниками комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» завітали з екскурсією в чарівну оселю книги – до Середино-Будської дитячої бібліотеки. Дітей познайомили з правилами користування та поводження з книгою, тематичними полицями дитячого фонду. Особливе захоплення у дітей викликали книги про морських жителів, світ динозаврів та дитячі яскраві журнали.

Всі діти, що побували на екскурсії, мали змогу записатися до бібліотеки і стати справжніми читачами. Всім діткам сподобалась екскурсія, про що свідчили їх посмішки та радісні оченята.

Матеріали надано Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради