У Сумському районі відзначили Всеукраїнський день бібліотек та Міжнародний день музики

У перший день жовтня на базі комунального закладу Сумської районної ради – Садівська дитяча школа мистецтв з дотриманням усіх карантинних норм відбулося районне свято з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та Міжнародного дня музики, яке підготували працівники районного організаційно-методичного центру народної творчості і культурно-освітньої роботи при відділі культури, молоді та спорту Сумської районної державної адміністрації.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова Сумської районної державної адміністрації Віталій Бурбика, який вручив грамоти кращим бібліотекарям, викладачам мистецьких шкіл району та їх вихованцям.

Святковий концерт за участю учнів Косівщинської, Садівської дитячих шкіл мистецтв та Низівської дитячої музичної школи подарував всім присутнім незабутні емоції та додав святкового настрою. Фінальним акордом заходу стала пісня «Спасибі вчителю» у виконанні випускниці Ксенії Полонської та хореографічного колективу «Лілея» під керівництвом Анни Скляренко Садівської дитячої школи мистецтв.

Матеріали надано РОМЦ НТ і КОР відділу культури, молоді та спорту Сумської райдержадміністрації