У Сумському районі відбувся флешмоб «Україна вишивана»

Районним організаційно-методичним центром народної творчості і культурно-освітньої роботи при відділі культури, молоді та спорту Сумської райдержадміністрації дистанційно було проведено флешмоб «Україна вишивана» з нагоди відзначення Дня вишиванки.

Попередньо під час проведення дистанційного районного семінару-практикуму керівникам клубних закладів були надані методичні матеріали до організації культурно-мистецьких заходів до Дня вишиванки в умовах карантину. Також було підготовлено та розміщено у соціальних мережах відеомайстер-клас для проведення флешмобу «Україна вишивана», щоб творчі колективи закладів культури Сумської області мали змогу приєдналися до тематичного заходу.

Оскільки флешмоби зараз дуже популярні, а вишиванкові, що викликають відчуття єдності, тим більше, працівники клубних закладів із задоволенням приєдналися до створення яскравого заходу до Всесвітнього дня вишиванки. Учасники клубних формувань та аматори сцени, одягнувши свої найкращі вишиванки, створили особисті яскраві образи та спільний танцювальний проєкт.

У результаті творчої співпраці районним організаційно-методичним центром була підготовлена відеопрезентація дистанційного районного флешмобу «Україна вишивана».

Матеріал надано РОМЦ НТ і КОР при відділі культури, молоді та спорту Сумської райдержадміністрації

Завантажити відео