«У моєму серці – Україна»

19 лютого у фоє комунального закладу «Середино-Будський районний будинок культури» сектор культури, молоді та спорту Середино-Будської районної державної адміністрації разом з колективом районного будинку культури провели захід з національно-патріотичного виховання на тему «У моєму серці – Україна», що був присвячений найдорожчому, що є в кожного з нас, – рідній домівці, рідній землі, неповторній Україні.

Учасниками заходу стали учні 4-х класів Середино-Будської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. Між двома командами, що були створені із школярів, була проведена вікторина «Наша Вітчизна – Україна», в ході якої діти давали відповіді на запитання про державні, історичні, рослинні, символи України, атрибутику тощо.

Організатори показали для школярів цикл слайдів, на яких були представлені впізнавані і непомітні, але надзвичайно цікаві, місця рідного міста; провели гру «Сліди».

Учні з ентузіазмом та прагненням до перемоги брали участь у заході, енергійно даючи відповіді на запитання, пригадуючи українські звичаї та традиції, символи нашої держави.

На завершення юні аматори сцени Соня Московко та Катя Хоминич виконали пісні про Україну.

Матеріали надано методичним кабінетом Середино-Будського районного будинку культури