У Чернацькому святкували День села

Кажуть, що без маленького села не буде і великого міста. Село – це працьовиті люди, привітні, доброзичливі, гостинні. Село – це одна велика, дружня родина.

21 серпня жителі села Чернацьке святкували день села. З цього приводу його мешканці підготували велику концертну програму, яка була дуже різноманітною. Зі сцени лунали вірші, танці, пісні тощо… Приєднався до святкування і колектив Комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради. Олена Лапченко, Ольга Єлдунова, Андрій Божченко та Катерина Кармазіна прикрасили концертну програму своїми музичними номерами, адже завжди приємно привітати гарних людей.

Розважалися всі вікові категорії – від найменших до найстарших жителів села та гостей. Свято було дуже яскравим та пройшло на одному подиху.

Матеріали надано Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради