У Бурині готуються до ювілейної дати Незалежної України

У перший день липня Буринським будинком культури на офіційній сторінці Facebook було презентовано новий відеопроєкт «Співай українською – будь патріотом», присвячений 30-й річниці проголошення незалежності України.

Його автором стала Лариса Устинова – керівник народного аматорського вокального жіночого ансамблю «Надія» Буринського будинку культури.

Цей творчий задум, мета якого – популяризація української пісні та пропаганда української мови, підвищення престижу виконання пісенних творів українською та розвиток української пісенної творчості, складається з кількох відео епізодів. Робота над ним, а це підбір тематичного репертуару, репетиції та відео, почалася ще в середині квітня. Відеозапис та монтаж здійснила народна аматорська кіно-відеостудія «Формат» Буринського будинку культури (керівник Олександр Ігнатенко). Процесом мастерингу займався звукорежисер Дмитро Кривопишин.

Переглянути виступи учасників відеопроєкту, який діятиме упродовж липня-серпня, можна у мережі Фейсбук на сторінці Буринського Будинку Культури за посиланням: #СпівайУкраїнськоюБудьПатріотом

Матеріали надано комунальним закладом Буринської міської ради «Буринський будинок культури»