«Ти у серці моїм, УКРАЇНО!»

Під такою назвою у Кучерівському сільському будинку культури Глухівського району відбулись районні урочистості з нагоди відзначення державного свята – 29-ї річниці Незалежності України.

Голова районної державної адміністрації Сергій Мінаков та керуюча справами виконавчого апарату районної ради Лариса Громак привітали всіх присутніх та вручили грамоти голови Глухівської районної державної адміністрації та голови Глухівської районної ради кращим працівникам різних сфер діяльності району. Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять героїв та воїнів-захисників України, які загинули за незалежність нашої держави, заради її майбутнього.

Святкова концертна програма була відкрита вокально-хореографічною композицією «Україна» у виконанні солістки Катерини Нетечої та народного аматорського ансамблю танцю «Кроки» (керівник Вікторія Сазонова) районного будинку культури.

Кращі аматорські колективи, солісти, дуети зі сцени освідчувалися в любові до рідної України. Глухівщина славиться мистецькими здобутками. Сьогодні тут вміють берегти і примножувати славні традиції роду як джерело натхнення отчого краю. Цю істину підтвердили своїми виступами аматорські вокальні ансамблі «Молодість» районного будинку культури (керівник Олександр Ланін), «Берегиня» Есманьського МБК (керівник Тетяна Дзекелева), «Любава» Полошківського СБК (керівник світлана Володська), «Журавка» Дунаєцького СБК (керівник Ігор Печений), «Родина» Баницького СБК (керівник Любов Сачок), «Криниченька» Перемозького СБК (керівник Тетяна Бреус), фольклорний колектив «Червона калина» Некрасівського СБК (керівник Микола Довгополий) та дитячого хореографічного колективу районного будинку культури (керівник Крістіна Сазонова). Колоритно звучали пісні у виконанні солістів Олександра та Тетяни Ланіних, Аліни Коваленко, Ірини Горбачової, Тетяни Старченко, Олександра Моісеєнка, Олександра Єгорова, Анни Дмитренко, Тамари Яловенко, Юлії Зарви, Анни Ладижевої, Анни Левади. Щирі та бурхливі оплески глядачів підтримували кожного, хто виходив на сцену.

На закінчення заходу  ведучі заходу ще раз привітали всіх присутніх зі святом, виразили надію, що Україна буде вічно молодою, красивою і щасливою, буде радувати нас щасливими голосами дітвори, золотою пшеницею, синім мирним небом.

Особливого колориту та святковості додали фотозони, оформлені у фойє будинку культури, біля яких багато охочих сфотографуватися та залишили для себе світлину на згадку.

Матеріали надано сектор культури, молоді та спорту Глухівської районної державної адміністрації