Творча лабораторія у Тростянці

19 лютого в приміщенні Тростянецького районного будинку культури відбулася творча лабораторія для клубних працівників району з питання «Змістовна діяльність клубних закладів у сучасних умовах».

У роботі лабораторії взяли участь: заступник голови районної державної адміністрації Лілія Гонтар, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Петро Кузуб, спеціаліст відділу освіти з питань культури Анна Калініна.

У своєму виступі директор комунального закладу «Тростянецький районний будинок культури» Сергій Крюков наголосив на позитивних змінах у сфері культури району, на розробці і впровадженні сучасних форм роботи та ознайомив присутніх з планом роботи управління культури Сумської обласної державної адміністрації. Провідний методист Катерина Бриченко та режисер районного будинку культури Оксана Бережна поінформували клубних працівників з графіком та організаційними питаннями щодо проведення ХХХІІІ районного фестивалю аматорського мистецтва «Весняний заспів Тростянеччини» в рамках обласного фестивалю народної творчості «З любов’ю вічною до тебе, рідний краю!», присвяченого 30-й річниці незалежності України, та запропонували інформаційно-методичні матеріали і сценарії інноваційних культурно-мистецьких заходів для дітей та молоді.

Інформацію надано методичним кабінетом Тростянецького РБК