Ціна чужої війни

Афганістан… Уже 30 років у нашій свідомості ця країна асоціюється з болем втрат, людським лихом, справжнім пеклом, до якого потрапили наші земляки – юнаки, яким ледь-ледь виповнилось двадцять років. По-різному зараз оцінюють події тих років.

Різне бачення афганської війни, її наказів і військових операцій тими, хто їх виконував. Для нас це взагалі події, які відбувалися в іншій державі, але учасниками яких були наші батьки, родичі, земляки.

У Середино-Будському міському будинку культури відбувся концерт для воїнів-інтернаціоналістів – «Ціна чужої війни». Від Середино-Будської міської ради наші герої були нагороджені медалями, грамотами, подяками та цінними подарунками. Присутніх свята привітав голова Середино-Будської міської ради Олександр Ген. Музичні номери звучали від Ганни Приходько, Олексія Кармазіна, Андрія Божченко. Андрія Поцелуєва, Любові Федотової, Світлани Цюпко, Наталії Цапюк, Ольги Єлдунової, Катерини Кармазіної, Марини Махоні, Тетяни Гутько, Олени Лапченко. Концерт пройшов на одному подиху. Запрошені згадували своїх побратимів та події тридцятирічної давнини.

Матеріали надано методичним кабінетом Середино-Будського міського будинку культури