«Ця країна зветься дитинство»

27 травня в Опорному Середино-Будському ЗЗСО I-III ст. № 2 відбулася зустріч творчого клубу «Часопис» з учнями четвертих класів, присвячена Дню захисту дітей. Тематичний захід мав назву «Ця країна зветься дитинство».

Свої вірші читали поети: керівник клубу Галина Майорова, Людмила Мазур та наймолодший учасник зустрічі Олексій Кармазін. Автори та композитори Віктор Твердунов та Микола Чернігов подарували присутнім свої чудові пісні.

Діти з радістю самі читали вірші члена клубу «Часопис» Тетяни Гарг. Фіналом зустрічі стала пісня «Прагнемо миру» на вірші Людмили Мазур та музику Катерини Кармазіної у виконанні композитора. На згадку про зустріч дітям подарували збірки віршів для дітей Тетяни Гарг та буклети національного природного парку «Деснянсько-Старогутський». Зустріч відбулася на одному подиху, залишивши гарний настрій та цікаві спогади.

Матеріали надано комунального закладу «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради