Трудові колективи на Лебединщині отримують новорічні поздоровлення

У трудових колективах міста Лебедина продовжується передача вітальної естафети з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим від аматорів Лебединського районного будинку культури. Народний аматорський вокальний ансамбль «Лебедія» запропонував нову святкову театралізовану програму медичним працівникам та відвідувачам Лебединської районної центральної лікарні ім. К. Зільберника та районної поліклініки.

З вітальним словом до присутніх звернулися начальник відділу культури і туризму Лебединської районної державної адміністрації Ганна Богомаз, директор районної лікарні Владислав Шепіль. Вони привітали всіх з наступаючими новорічними святами та побажали міцного здоров’я, затишку в домівках, любові та теплоти у серцях. Для всіх присутніх прозвучали щедрівки, колядки, привітання від аматорів сцени, Діда Мороза та Снігуроньки. Щедрими оплесками нагородили артистів вдячні глядачі, та зробили пам’ятне фото на згадку.

Матеріали надано відділом культури і туризму Лебединськогої районної державної адміністрації