«Тепло татусевих долонь»

Міжнародний День батька, що відзначається в третю неділю червня, – свято добра і любові. день вшанування тих татусів, які для своїх синів і дочок змогли стати героями, прикладами для наслідування. В цей день ми маємо нагоду звернутися з добрими словами до всіх чоловіків, висловити їм свою вдячність, свою любов і повагу. Та головне, у цей день ми відкрито можемо говорити про своїх батьків, своїх любих татусів і не приховувати своєї любові, свого захоплення їхньою силою і мужністю, їхніми добрими серцями.

Тож, з цієї нагоди у комунальному закладі «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради було створене відео-привітання «Тепло татусевих долонь», у якому було використано вірш місцевої поетеси, члена клубу «Часопис» Галини Майорової та пісню «Татові» у виконанні Катерини та Олексія Кармазіних. Відео було викладене у мережу facebook за посиланням: https://www.facebook.com/rbk.sbuda/

Матеріали надано Комунальним закладом «Середино-Будський центр культури і дозвілля» Середино-Будської міської ради