Тебе ми любимо й благаєм, покровом будь над діточками

19 грудня в Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії ім. М. С. Щепкіна за ініціативи управління культури Сумської обласної державної адміністрації відбулася обласна культурно-мистецька акція до дня Святого Миколая «Діти – дітям» для дітей пільгових категорій.

Перед початком основного дійства діти мали змогу взяти участь у розважально-ігровій програмі біля красуні-ялинки, а потім перейшли до глядацької зали на зустріч з чудовою казкою, дійовими особами якої стали творчі дитячі колективи Сумщини та актори майстерні дитячих свят Катерини Туманової «Смайлик».

Янголи та Святий Миколай зустріли дітлахів і ввели у сучасну казку, а казкові персонажі Фьоки, Снігова Королева, джини Шиммер та Шайн повели далі – у феєрію кольорів, рухів, у вибух радості, посмішок і надзвичайно теплих емоцій, які втілили у своїх виступах учасники народної балетної студії «Престиж», (керівник – Інна Шабельська), зразкового вокального ансамблю «Глорія» (керівник – Галина Лисак), вокального ансамблю «Росинки» (керівник – Любов Баленко), театру танцю «Артес» (керівник – Ірина Восьмерік), народного колективу України дизайн-студії «ART’elь moda» (керівник – Лариса Ванєєва) Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю; вокального ансамблю «SoloWay» народної аматорської студії естрадного вокалу Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтв (керівник – Марина Велітченко), народних художніх колективів театру танцю «Пігмаліон» (керівник – Вікторія Артюх), вокального ансамблю «Тру-ля-ля-та» (керівник – Олена Сай), вокально-хорового колективу «Мозаїка» (керівник – Галина Паненко) Сумського Палацу дітей та юнацтва; зразкового театру пісні «Поляріс» Сумського Центру науково-технічної творчості молоді (керівник – Ірина Лагода), народного хореографічного ансамблю сучасного танцю «SANFLOWERS» (керівник – Вікторія Марченко) Палацу культури ПАТ «Сумихімпром».

Кожен юний глядач та учасники дитячого свята отримали солодкі подарунки, які з радістю надав директор ТОВ «Якименко» Роман Юрійович Якименко.