Танець – це твій пульс, биття твого серця, твоє дихання. Це ритм твого життя.

Традиційно в Міжнародний день танцю Центр культури Кролевецької міської ради проводить конкурс «Магія танцю», до якого радо долучаються аматорські хореографічні колективи громади.

Цьогоріч через карантинні обмеження конкурс проходив в онлайн режимі, але до нього, як і минулі роки, не втратили інтересу ні учасники, ні глядачі, які могли спостерігати конкурсні роботи на сторінці «Кролевеччина культурна» в соціальній мережі Facebook.

У Фестивалі взяли участь 11 закладів культури Кролевецької об’єднаної громади. Кожен хореографічний колектив надав на суд глядача та організаційного комітету свої хореографічні роботи, враховуючи 4 вікові категорії та такі номінації: «За артистизм та експресію», «Кращий сольний танець», «За видовищність постановки», «За креативність», «За актуальність творчого задуму», «За збереження етнічного духу», «За безпосередність виконання», «Кращий тренд-мейкер сезону», «За популяризацію народного танцю», «За харизматичність учасників», «За артистизм та експресію», «Кращий сюжет», «За оригінальність постановки».

Як зазначають у Центрі культури Кролевецької міської ради, в цьому фестивалі нема переможених, а є лише переможці.

Учасники фестивалю радіють творчим здобуткам і продовжують жити в ритмі танцю, адже танець – це життя, натхнення, творче самовираження, здоров’я та гармонійний розвиток.

Матеріали надано Центром культури Кролевецької міської ради