Своє майбутнє – зміну молоду, віншує щиро славна Україна!

Турбота про молоде покоління є важливою частиною повсякденного життя. Однак через пандемію COVID-19, День молоді 2020 пройшов не так яскраво як завжди. Саме тому, 28 червня у Великописарівському районному будинку культури відбувся дистанційний концерт «Своє майбутнє – зміну молоду, віншує щиро славна Україна!».

Свої музичним привітанням глядачам подарували Тетяна Гонтаренко, Петро Березюк, Тетяна Ворожбян, Ірина Лаптєва, Віта Більська та наймолодші учасники – Юлія Новосьолова й Даша Ворожбян. Репертуар виконавців був здатен задовольнити найвибагливіші й найрізноманітніші смаки. Родзинкою концерту стали два акробатичні номери, виконані учасниками циркового колективу «Дружба» – «Гра з обручами» та «Павучки».

Відеозапис святкового концерту можна переглянути в соціальній мережі Facebook на сторінці «Великописарівський районний будинок культури» (https://www.facebook.com/pg/Великописарівський-районний-будинок-культури-108662874163609/posts/) та на каналі РБК Великописарівської РДА на сайті YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=04pBbwk7-94).

Матеріали надано Великописарівським районним будинком культури