Святий Миколай привітав маленьких буринців

Море позитиву, усміхнені дитячі личка, повний аншлаг – такі складові святкового настрою панували в глядацькій залі Буринського районного будинку культури 18 грудня. Адже цього дня маленькі буринці завітали на зустріч із святим Миколаєм. Але їй намагалися завадити злі персонажі: викрадачка далматинців Круела, баба Яга, чорт Антипко з помічниками-чортенятами. Та на перешкоді їм стали позитивні герої: янголята, Гаррі Поттер, Герміона, Фея. А коли з’явився і сам головний герой – святий Миколай, то довелося злим відчайдухам принишкнути та скоріше перевиховуватися. Дійство також доповнювали виступи Катрусі Прядко та зразкового аматорського ансамблю танцю «Перлина» районного будинку культури під керівництвом Олени Ларінцевої.

Святкову зустріч дітлахів із святим Миколаєм (Андрій Козирь) влаштували учасники зразкового аматорського театру районного будинку культури (керівник Вікторія Рябоконь) та баба Яга (Наталія Сомова).

Продовжив святкування концерт юних виконавців: солісток Ані Романенко, Маші Райденко, Настусі Довгоп’ят, Вероніки Головко, Настусі Кулик, а також хореографічного колективу «Феєрія» дитячої школи мистецтв (керівник Яна Яцун), хореографічного колективу «Браво» дитячої школи мистецтв (керівник Валентина Бондаренко), зразкового аматорського ансамблю танцю «Перлина» районного будинку культури.

Святому Миколаю смаколики для учасників дійства допомагали вибирати відділ культури і туризму Буринської районної адміністрації (начальник Микола Іванович Дишковець) та сектор з питань молоді та спорту Буринської районної державної адміністрації (завідувач Олексій Миколайович Яровий).

Матеріали надано Буринським районним будинком культури