«Святий Миколай, благослови рідний край»

Найочікуваніша подія року зібрала охтирчан у День Святого Миколая на площі комунального закладу «Охтирський міський центр культури і дозвілля» на свято «Святий Миколай, благослови рідний край». Наймагічніший символ свята – Новорічна ялинка розпочала дарувати святковий настрій як дітям, так і дорослим. Площа стала містечком Новорічного дійства. Чудові творчі подарунки чекали на дітей та їх батьків. Чарівник (Олександр Тарабан) з дівчинкою Хвилинкою-Веселинкою (Оля Кисличенко) зустрічали Святого Миколая (Леонід Порубай). Казкові герої: Свинка, Мавпочка, Півень, Кінь, Собака, Вівця, Коза (учні Державного навчального закладу «Охтирський центр професійно-технічної освіти» ) та інші персонажі розважали глядачів. Веселу концертну програму підготували учасники танцювальних колективів: «Кармен» (керівник Віта Сушко), танцювальної студії «NEW DANCE» (Керівник Анжела Шелудько), ансамблю класичного танцю (балетна студія, керівник Зоя Наклицька).

Із святковим настроєм запальні пісні виконували зразковий вокальний ансамбль «Крошки» та вокальний ансамбль «Весела дітвора» (керівник Лариса Крошка).

З прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами всіх присутніх щиро привітав міський голова Ігор Алєксєєв.

Новорічний захід став початком циклу заходів, що відбудуться в Охтирці до  Нового року та Різдва Христового.

Інформацію надано комунальним закладом «Охтирський міський центр культури і дозвілля»