Свято весни та краси

6 грудня у Михайлівському сільському будинку культури (Лебединський район) відбувся святковий концерт, що був приурочений до Міжнародного дня боротьби за права жінок і міжнародний мир.

З вітальним словом до жіноцтва звернувся сільський голова Володимир Білик. Він побажав всім миру в Україні і на Землі, весняного настрою, позитивних емоцій, оригінальних подарунків і неймовірних вражень.

Героїв свята вітали: жіночий вокальний ансамбль «Чарівниці»; дуети Катерини та Юлії Волкової, Тетяни Даніної та Григорія Худолія, Анни Галиченко та Поліни Білик; солісти – Юлія Галиченко, Анастасія Шумило, Надія Манько, Андрій Урода; дитячий вокальний ансамбль «Соловейко».

Бурхливими оплесками зустрічали глядачі виступи учасників дитячого хореографічного гуртка «Мрія». На завершення виступів діти вручили квіти своїм матусям, які були присутні в залі. Та найбільше захоплення у глядачів, про що свідчив шквал аплодисментів, викликав гумористичний номер у виконанні Андрія Галиченко, Євгенії Сіробаби та Ольги Білик.

Після концертної програми вечір продовжився святковою дискотекою.

Матеріали надано відділом культури, молоді та спорту Лебединської районної державної адміністрації