Свято творчої малечі – «Слобожанські зірочки»

1 червня, з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, Буринська міська рада створила свято, яке відбулося у міському Павловському парку. Діти відвідали безкоштовні атракціони, аквагрим, спортивні змагання, розваги з аніматорами та отримали частування усілякими смаколиками. В рамках цього святкування відбувся і традиційний фестиваль дошкільної творчості «Слобожанська зірочка». Малюки із закладів дошкільної освіти Буринщини завітали на свято, аби показати свої таланти та підтримати інші юні дарування.

Церемонію відкриття фестивалю провів Буринський міський голова Віктор Ладуха. Після привітання маленьких жителів громади зі святом, Віктор Борисович від міської ради вручив відзнаки, солодощі та подарунки всім дошкільним закладам Буринської територіальної громади. А потім, розпочався концерт «слобожанських зірочок», які співали, танцювали, віршики розказували, демонстрували власні поробки і, загалом, створювали суперпозитивну атмосферу свята. Глядачі нагороджували щирими оплесками усіх юних артистів, що демонстрували свою творчість на фестивальній сцені із: Буринського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №2 »Джерельце»; Червонослобідського закладу дошкільної освіти «Малятко»; Слобідського закладу дошкільної освіти «Струмочок»; Гвинтівського закладу дошкільної освіти; Клепалівського навчально-виховного комплексу: закладу дошкільної освіти; Пісківського закладу дошкільної освіти «Берізка»; Вознесенського закладу дошкільної освіти «Пролісок»; Воскресенського навчально-виховного комплексу: дошкільного навчального закладу; Михайлівського закладу дошкільної освіти «Казка»; Успенського закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Сонечко»; Буринського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №1 «Ромашка».

В програмі також взяли участь дорослі і юні солісти Буринського будинку культури Андрій Козирь, Наталія Ганькіна, Настуня Кулик, Настуся Устинова, Катруся Прядка, Настуня Довгоп’ят та зразковий аматорський ансамбль танцю «Перлина» під керівництвом Олени Ларінцевої. До того ж, пані Олена не тільки підготувала колектив до виступу, але й сама створювала гарний настрій учасникам і глядачам, виступивши в ролі ведучої фестивалю.

Завершилось дійство веселою дискотекою для дошкільнят.

Матеріали надано комунальним закладом Буринської міської ради «Буринський будинок культури»