Свято Соборності

22 січня у Студеноцькому сільському будинку культури (Глухівський район) відбувся святковий захід з нагоди Дня Соборності України, на який зібралася громада Глухівщини – представники влади, делегації сільських та селищної рад району, громадськість.

Свято Соборності нагадує про те, що сила нашої Вітчизни – в єднанні. І не лише територій, а дій і сердець. Єдину соборну цілісну Україну відстоюють і сучасні захисники, прагнучи єдності всіх українців: від крайньої точки на півночі нашої держави до півдня, від крайнього заходу до крайньої точки на сході України.

З важливою подією в історії нашої держави – 101-ю річницею проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР) привітало керівництво районної влади. Слова вітань пролунали і від Студеноцького сільського голови.

А святкову атмосферу і гарний настрій подарували кращі виконавці та колективи аматорської творчості районного та сільських будинків культури: солістка Некрасівського сільського будинку культури Ольга Третяк, солістка Есманьського міського будинку культури Тетяна Дзекелева, учасники аматорської творчості Студеноцького сільського будинку культури Олена Мягких, Оксана Лісненко, Надія Алферова та Юлія Волончук; аматори сцени Глухівського районного будинку культури – учасники народного аматорського молодіжного театру «Пілігрим» (керівник Ірина Ільясова), солісти Аліна Коваленко, Тетяна та Олександр Ланіни, Анна Левада, Володимир Соломенний, Катерина Нетеча, Тамара Яловенко, дитячий хореографічний колектив (керівник Крістіна Сазонова), народний аматорський вокальний ансамбль «Молодість» (керівник Олександр Ланін) та народний аматорський ансамбль танцю «Кроки» (керівник Вікторія Сазонова).

Інформацію надано Глухівським районним будинком культури