Свято любові та закоханості на Великописарівщині

Нещодавно відбулося одне із найбільш світлих свят – свято любові, свято найкращого почуття, яке окриляє, дає сили і натхнення, радості і захоплення. Тому, у КЗ ЦКП «Великописарівський будинок культури» Великописарівської селищної ради відбувся святковий концерт до Дня святого Валентина «Любити і бути коханими».

День закоханих – це свято романтики, кохання та ніжності і для кожної людини він особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

Працівники будинку культури для гостей підготували багато сюрпризів. Маленькі купідончики при вході дарували кожному кольорові сердечка у вигляді кульок, із святкової скриньки можна було витягнути власноруч приємне побажання, залишити для себе на згадку світлину, яку можна було зробити біля тематичної фотозони. Коротше кажучи, з перших хвилин зануритися в атмосферу романтики.

Концертна програма розпочалася піснею «Святковий день» у виконанні вокального дуету у складі Тетяни Гонтаренко та Тетяни Ворожбян. Також глядачів вітали Петро Березюк, Олександр Зінов’єв, Олександр Рогачевський, Олена Лазарашвілі, а також наймолодші артисти концерту Юля Новосьолова і Даша Ворожбян та учасники циркового колективу «Дружба».

Святкові заходи залишили присутнім незабутнє, святкове враження та гарний настрій. Хай живе любов!

Матеріали надано КЗ ЦКП «Великописарівський будинок культури» Великописарівської селищної ради

no images were found