Свято любові та закоханості на Великописарівщині

Нещодавно відбулося одне із найбільш світлих свят – свято любові, свято найкращого почуття, яке окриляє, дає сили і натхнення, радості і захоплення. Тому, у КЗ ЦКП «Великописарівський будинок культури» Великописарівської селищної ради відбувся святковий концерт до Дня святого Валентина «Любити і бути коханими».

День закоханих – це свято романтики, кохання та ніжності і для кожної людини він особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

Працівники будинку культури для гостей підготували багато сюрпризів. Маленькі купідончики при вході дарували кожному кольорові сердечка у вигляді кульок, із святкової скриньки можна було витягнути власноруч приємне побажання, залишити для себе на згадку світлину, яку можна було зробити біля тематичної фотозони. Коротше кажучи, з перших хвилин зануритися в атмосферу романтики.

Концертна програма розпочалася піснею «Святковий день» у виконанні вокального дуету у складі Тетяни Гонтаренко та Тетяни Ворожбян. Також глядачів вітали Петро Березюк, Олександр Зінов’єв, Олександр Рогачевський, Олена Лазарашвілі, а також наймолодші артисти концерту Юля Новосьолова і Даша Ворожбян та учасники циркового колективу «Дружба».

Святкові заходи залишили присутнім незабутнє, святкове враження та гарний настрій. Хай живе любов!

Матеріали надано КЗ ЦКП «Великописарівський будинок культури» Великописарівської селищної ради