Свято єднає

З нагоди вшанування Її Величності Жінки, 6 березня у приміщенні Шалигінського будинку культури Глухівського району відбувся святковий концерт «Для вас, жінки!». Цього року він був особливим. Подарувати свято місцевим жителям приїхали самодіяльні артисти з Глухівщини – Зноб-Новгородської об’єднаної територіальної громади та Середино-Будського районного будинку культури.

Найкращі вітання і побажання з нагоди Міжнародного дня боротьби за права жінок і міжнародний мир лунали зі сцени від голови Шалигінської об’єднаної територіальної громади Юрія Матвієнка та голови Зноб-Новгородського об’єднаної територіальної громади Петра Гончарова.

Програма святкового концерту була насиченою, цікавою і навіть вишуканою, бо гармоніювало все – концертні номери, сценічні костюми, освітлення, звукове оформлення і атмосфера в залі. Затамувавши подих, глядачі насолоджувались виступами аматорів сцени, щедро нагороджуючи кожного з артистів гучними оплесками.

Звучали поетичні вітання, лунали прекрасні пісні у виконанні фольклорно-етнографічного ансамблю «Деснянка», народного аматорського ансамблю «Поліські зорі», ансамблю «Очкінські бабоньки», дуету Сергія Михайленка та Олексія Вороб’єва. Піднімали настрій театральні мініатюри та дотепний гумор у виконанні Ніни Єрохової та Миколи Снітко.

Цей захід – візит дружби, взаємоповаги та добра на практиці. Такі культурні обміни матимуть продовження і розповсюдження, оскільки вже заплановані.

Матеріали надано методичним кабінетом Середино-Будського районного будинку культури